Izmēģiniet šo recepti vienu reizi, un jūs vairs neskatīsieties uz veikala saldētavām. Tas ir lētāk nekā kvalitatīvs saldējums no veikala, un turklāt daudz garšīgāks.
Ikviens, kurš nomēģina manu saldējumu, netic, ka tas ir mājās gatavots. Nevajag izņemt saldējumu no saldētavas un maisīt vairākas reizes, man viss ir vienkārši un viegli.
Vasara tuvojas, un kā gan var atteikties no auksta saldējuma? Veikalā atrast patiešām garšīgu un kvalitatīvu saldējumu var būt dārgi, tāpēc es izvēlos to gatavot pati. Manējais ir vēl labāks un garšīgāks!
Mans vīrs šo saldējumu sauc par “īsto,” un es viņam piekrītu! Mana saldējuma recepte ir tik vienkārša un ātra, ka to nevar neizmēģināt – pagatavošana aizņem ne vairāk kā 10 minūtes!
Cilvēkiem garšo Plombīra saldējums, jo tas ir krēmīgs, bagātīgs un gatavots no kvalitatīvām sastāvdaļām. Tā vienkāršā un tīrā garša, nostalģiskā vērtība un gludā tekstūra padara to īpaši pievilcīgu.
Sastāvdaļas:
Saldais krējums 33% vai 23% tauku – 500 g
Kondensēts piens – 250 ml.
Vanilīns – pēc izvēles, varat pievienot riekstus.
Pieaugušajiem varat pievienot šampanieti – 250 ml.
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Tevi noteikti interesēs
- Šīm četrām zodiaka zīmēm 11. novembris nesīs īpaši veiksmīgu dienu
- Vīrieši neizvēlas ideālas sievietes — viņi izvēlas gudrās: mana vecmāmiņa bija precējusies 60 gadus un zināja, kāpēc
- Ilva aizbrauca atpūsties uz Ēģipti un viesnīcas šefpavārs atklāj, ko viņi dara ar ēdienu, kas paliek pāri no bufetes restorāniem
- Ņemu glāzi kefīra, mazliet maltās gaļas un pēc neilga laika ceļu galdā lieliskas vakariņas visai ģimenei
- Kāpēc daudzas sievietes mūsdienās izvēlas mainīt savu dzīvi pat pēc 30 vai 40 gadu kopdzīves — 7 iemesli
- Padomju laika salāti, kurus velti esam pārstājuši gatavot: 5 aizmirstas receptes







